Pipedrive CRM

Pipedrive er et brukervennlig og prisvinnende CRM-system, utviklet av selgere som kan salgsfaget.

Over årenes løp har Pipedrive utviklet seg til å bli mer enn «bare» et CRM-system, og er nå en kraftfull plattform for vekst.

Book en Pipedrive demo
Pipedrive CRM

Pipedrive - et CRM som (faktisk) bidrar til økt salg

Vi har valgt Pipedrive som vårt verktøy for vekst, fordi det faktisk fungerer. Selv sier Pipedrive at de er “av selgere, for selgere”. Som bruker av Pipedrive i 5 år før Crmify ble startet, er dette noe vi virkelig stiller oss bak.

Brukervennlig og enkelt

Pipedrive er et enkelt verktøy, som brukerne ønsker å bruke.

Skeptisk? Pipedrive har vunnet en rekke priser for sin brukervennlighet. Vi tror at systemer som er enkle i bruk, faktisk blir brukt.

  • Enkelt å bruke slik av selgerne og andre faktisk ønsker å benytte seg av det
  • Pipedrives visuelle brukergrensesnitt gjør det oversiktlig og enkelt å lære seg
  • Pipedrive brukere selger i snitt 28 % mer enn brukere uten CRM

Kraftfullt og fleksibelt

Pipedrive tilpasses organisasjonen på en enkel og intuitiv måte.

Man kan enkelt tilpasse Pipedrive til din virksomhet og deres prosesser, samt integrere mot andre systemer som er viktig for dere.

  • Tilpasses deres salgsprosess, slik at tidsbruken per salg går ned og flere salg vinnes
  • Kan integreres med de andre systemene dere bruker i organisasjonen deres
  • Mulighet for å hente ut statistikk og og avanserte rapporter

Et verktøy for hele selskapet

Pipedrive er mer enn bare et verktøy for selgere. CRM i 2023 dreier seg om å sette kunden i fokus og levere fantastiske kundeopplevelser - både til nye og eksisterende kunder.

For selgeren

Med Pipedrive går du aldri glipp av en avtale eller fremtidig oppfølging. Ha full oversikt over pipelinen på et og samme sted. Book møter og send tilbud direkte fra Pipedrive.

For kundeservice

Savner du full oversikt over hva som rører seg på nye og eksisterende kunder? Pipedrive kan integreres med verktøyet du allerede bruker, slik at du får full informasjon om avtaler som gjøres.

For ledelsen

Nyt fordelene av å alltid ha oppdaterte data. Enten det er informasjon om hva som rører seg på kundene, når man sist var i kontakt, avtaler som er gjort, hvordan salg presterer eller nye kunder.

For markedsføreren

Ha oppdatert kundedata på et og samme sted, slik at markedsføring gjøres enklere. Send nyhetsbrev direkte fra Pipedrive eller integrere med verktøyene du allerede benytter.

Fordelene med Pipedrive

Pipedrive har vunnet en rekke priser for sin brukervennlighet. Alt fra aktivitetsregistrering og oppfølging av mål til rapportering gjøres enkelt. Pipedrive har også en mobilapplikasjon som gjør det enkelt å følge opp mens du er på farten.

Løsningen er utviklet slik at den enkelt tilpasses bedriftens behov - uten skjulte kostnader. Nyt verdien av å alltid ha oppdatert kundeinformasjon på en og samme plass, og gjør markedsføring mot nye og eksisterende kunder til en lek.

Fordelene med Pipedrive
Fordelene med Pipedrive
Fordelene med Pipedrive
Integrasjoner og effektivisering

Integrasjoner og effektivisering

Pipedrive lar seg enkelt integrere med verktøyene dere allerede benytter. På den måten kan alle kundedata samles på en og samme plass, og dere vil spare mye tid i hverdagen.

Fjern repeterende oppgaver med Pipedrive innebygde automatiseringsverktøy. Har du f.eks. et fast infoskriv som sendes hver gang et salg er vunnet eller noen som skal varsles internt?

Det kan vi automatisere ved å sende en standard e-post til kunden eller varsle kollegaer internt på Microsoft Teams eller Slack.

Gjør daglig oppfølging enkelt

Daglige oppgaver som oppfølging av kunder, e-poster, telefonsamtaler og til og med lage tilbud, gjøres enkelt.

Flett dokumenter, regneark og presentasjoner, med Pipedrives innebygde støtte for Microsoft Office og Google Workspace. På den måten lages tilbud eller avtaler enkelt og raskt, med informasjon som allerede ligger i CRM-et.

Når salget er landet, kan du med et par tastetrykk innhente signatur på nødvendige dokumenter. Alt lagres selvfølgelig i CRM-et og er tilgjengelig for dine kollegaer.

Gjør daglig oppfølging enkelt
Pipedrives unike mobil app

Pipedrives unike mobil app

Ved hjelp av Pipedrives unike mobil app kan du enkelt registrere data mens du er på farten, eller finne frem kundens kontaktopplysninger.

App-en kan også slå opp i kontaktregisteret når ukjente nummer ringer, slik at du umiddelbart ser at en kunde ringer.

Sitter du på PC-en og skal ringe ut? Klikk på telefonnummeret og det dukker automagisk opp på telefonen din. Med et tastetrykk ringer du ut. Banalt, men utrolig behagelig!

Er du klar for å høre mer om Pipedrive?

Book en demo med oss så viser vi deg hvordan Pipedrive kan hjelpe din bedrift å vokse. Våre demoer tilpasses alltid din bedrift og deres behov. Ikke klar for demo ennå? Les om hvordan vi lykkes med CRM.
Book en demo