Stolt Pipedrive Elite Partner siden 2021

Som strategisk partner av Pipedrive i Norge, hjelper vi daglig Pipedrive-kunder over hele landet med å få mest mulig ut av CRM-et sitt. Vårt mål er ikke bare å hjelpe deg med enda et system, men å bidra til at du når dine mål for vekst.

Jeg startet Crmify fordi jeg selv har kjent på kroppen hvor vanskelig vekst kan være. Salget kommer ikke av seg selv bare fordi man kjøper et CRM-system. Gjennom å sette brukerne dine i fokus og optimalisering av din salgsprosess, vet jeg at dine sjanser for å lykkes med CRM øker.

Frank Johan Karlsson

Frank Johan Karlsson

Gründer & daglig leder, Crmify

Om Crmify

Crmify ble startet av Frank Johan Karlsson i 2021 med et genuint ønske om å hjelpe andre selskaper med å øke sin topplinje.

Frank har 15+ års erfaring med topplinjevekst, gjennom arbeid med salg, markedsføring og forretningsutvikling - både som gründer og fra større, børsnotert virksomhet.

Gjennom denne erfaringen, vet vi at vekst kommer ikke av seg selv - og i hvert fall ikke ene og alene ved å anskaffe et nytt CRM.

Derfor er vår tilnærming til CRM-leveranse annerledes. Brukeren må settes i fokus, og det er det vi gjør.

Kun 10 % lykkes

Ifølge studier gjennomført av Harvard Business Review (2017) lykkes kun 10 % av alle CRM-anskaffer med å bidra til topplinjevekst.

Grunnen til dette er at aller fleste CRM-implementeringer fokuserer på ledelsens rapportering, i stedet for å sette brukeren i fokus, samt begrenset opplæring av brukerne.

Vår tilnærming derfor fundamentalt annerledes. Vi vet at rapportene kommer av seg selv, om CRM-et faktisk blir brukt.

Derfor har vi to mål i enhver CRM-leveranse: Gjøre ting så enkelt som mulig, slik at CRM-et blir brukt, og sørge for grundig opplæring.

Fakta om Crmify og Pipedrive

28 %

mersalg fra
brukere av Pipedrive

86 NPS

vi har svært
fornøyde kunder

2021

Stolt Pipedrive Elite
Partner siden